Jokes about animals, Pooh, blondes, computers, signs and slogans, cars, clippings of newspapers, television shows, all, jokes, fun, games, holiday
Jeudi,
16.09.2021

           

preview-small-random-thumb-
preview-small-random-thumb-
preview-small-random-thumb-
preview-small-random-thumb-
preview-small-random-thumb-
preview-small-random-thumb-
I am looking for cooperation with companies in all countries


Blagues


Animaux     Blondines     Animés     Écriteaux et slogans     De toute sorte     Ordinateurs
Наръчник на ГангстераАко днес сте решили да ставате гангстер и да имате много кучки, то наръчника е четивото от което имате нужда (знам че не ти се чете но гангстерите също го правят вкъщи). Той е създаден по образец на най-злите и опасни хора с пистолети (гангстери) в България (родината на гангстерите). Да си гангстер е далеч по-перспективно от това да си нинджа, защото нинджите не карат скъпи коли и не *укат пички, те са просто нинджи ... и се обличат в черно, а черното не е фашон.

Първата стъпка на новородения гангстер е да си измисли (сам) псевдоним с който да го наричат другите кучета* от улицата (от сега нататък обкръжението ти ще се нариша "кучета", а на най-близките може да казваш "мойте кучета") Новото ти заглавие е добре да е нещо стряскащо и мистериозно (пример - конса). Уеърът е неизменна част от ежедневието на уличния мафиот, широки и изтъркани дънки, блуза с качулка и шапка е задължително. При желание има много ъпгрейди. Ъпгрейд на главата 1.1 е очила. Може да ги слагате на шапката отгоре, отзад, а ако сте балък гангстер може и на очите. Ъпгрейд 1.2 накити - обици, гащи, кърпи, чорапи, лента, ушанка, фондютен, лепенка опд окото, може да си оскубете веждите, може да си направите прическа на устата (ако ви никнат вече косми де). Ъгрейд 1.3 е много сериозен и е мегагъзария. Става въпрос за златни зъби (незнам кво не им харесват на другите) Златните зъби е препоръчително да си ги слагате в устата ако не искате да изглеждате тъпо (ако вече сте се справили с рискът да изглеждате тъп). Следва ъпгрейди по тялото и крайниците...това са наколенки, налакътници, гривни,може да си направите татуировка с кобра, чесовници (по 1 на ръка е стилно, 2 на ръка са гъзария, а 3 - мускули). Може.. даже "не може", а е желателно да си купите синджир за врат (той по дефаулт не е за врат но никаде не пише че не става). За обувките /маратонките/кецовете няма изисквания, само тряя да си имате репертуар от разкази за престъпленията извършени докато сте носили тези обувки.

Следва говорът. Гангстерите нямат писклив глас и говорят грубо. Един гангстер никога не е нежен!! Добре е устата да е леко закривена наляво (и погледът, много е важен). Думата "Ъндърграунд " е дума която ви дефинира. Употребявайте я всеки път когато се сетите за нея. Който се облича като вас е позьор (естествено), а музиката която слушат другите е комерс. Много, МАМ МНОГО е важно да назвате "ПИЙС" и "РЕСПЕКТ" (не ви трябва да занете кво значи). Добре е да пеете рапове.

Прогноза за времето на Орлин Лазров, чута по радиото:
"В източните райони дъждът ще продължава да спира..."

В.Главчев, кандидат за кмет на община Поморие:
"Аз съм толкова възбуден заради това, че пак се опитват да ни манипулират и да ни излъжат!"

Слави Трифонов в своето Шоу:
Животното от което е направена тази гайда вече е умряло.

Батето:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

Футболен коментатор:
"Топката се движи ниско по тревата и сьстезателя я спира с гьрди!"

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15    >>
 Page next >>